Grotere projecten? Geen probleem! Die pakken we samen aan.

Over Add To

Als structuur regisseur ondersteunt Petri Willems ondernemers, organisaties en netwerkclubs met het structureren van de backoffice, projectbegeleiding en het organiseren van evenementen op maat. Daarnaast geeft ze regelmatig op interim basis managementondersteuning. Door haar van nature gestructureerde manier van werken, haar betrokken loyale en professionele houding, heeft ze bewezen een goede gesprekspartner en meewerkende arbeidskracht te zijn.

 

Snel schakelen en doelgericht werken

Add To Office Support past in de huidige economie. Slimmer werken, meegroeien met de business en snel inspringen op kansen. Door haar ervaring en efficiënte manier van werken is Petri een toegevoegde waarde die snel kan schakelen, doelgericht werkt en denkt in haalbare en praktische oplossingen. Als er extra hulp nodig is op bepaalde divisies of specialistische kennis schakelt ze betrouwbare partners in. Van social media en communicatie tot administratie, event management of extra personeel.
Geen probleem. Add To denkt met je mee.

 

Gestructureerd met oog voor detail

Petri: ‘’Door gelijk aan het werk te gaan, werk ik eventuele achterstanden bij, ruim ik op, breng structuur aan en bekijk ik gelijk de mogelijkheden om effectiever en efficiënter de werkzaamheden uit te voeren. Dit gebeurt op een gestructureerde manieren met oog voor detail in de bestaande bedrijfscultuur. Door een proactieve houding, het nemen van het initiatief en het denken in haalbare oplossingen worden knelpunten snel gezien, besproken en opgelost.’’

© Minneboo Fotografie
Nicole Minneboo

ADDTO ontzorgt van A tot Z

+ Opzetten/structureren van de backoffice

+ Financiële administratie

+ Opstellen/implementeren van werkprocessen

+ Implementeren en/of ondersteunen bij de implementatie van softwarepakketten

+ Organiseren van meetings, stedentrips of bijeenkomsten

+ Secretariaat voering van netwerkclub of verenging

+ Relatiebeheer (klantencontact, opstellen offertes en facturen)

+ Adviseren bij stroomlijnen workflow om bedrijfscontinuïteit te garanderen

Kansen pakken

Druk bezig met een groot project en de tijd dringt om de klanten- of personeelsdag te regelen? Zo’n evenement is een flinke investering, in zowel tijd als geld.

 

Dit evenement moet wel brengen wat je ervan verwacht. Wat is het doel van deze dag en hoe ga je deze realiseren? Wat is ervoor nodig om dit evenement te organiseren? Wie worden er uitgenodigd? Wie maakt de uitnodiging?