Grotere projecten? Geen probleem! Die pakken we samen aan.

Over Add To

Add To Office Support is opgericht door Petri Willems. Met ruim 25 jaar werkervaring in diverse ondersteunende rollen maakt zij zich op een snelle en efficiënte manier het werk eigen. Petri werkt doelgericht, is een teamplayer en denkt in haalbare en praktische oplossingen. Add To is gespecialiseerd in het structureren van de backoffice binnen organisaties.

Hierin worden de lijnen tussen de werkzaamheden, afdelingen en/of collega’s  meegenomen. Het totaaloverzicht blijft hierdoor behouden en wordt verder geoptimaliseerd. Door haar van nature gestructureerde manier van werken, haar betrokken loyale en professionele houding, heeft zij bewezen een goede gesprekspartner en meewerkende arbeidskracht te zijn.

Add To Office Support past in de huidige economie. Slimmer werken, meegroeien met de business, snel inspringen op kansen. Ik kan snel de behoefte bepalen. En als er extra hulp nodig is op bepaalde divisies en/of specialistische kennis dan schakel ik mijn partners in. Van social media en communicatie tot administratie, event management of extra personeel. Geen probleem. Add to denkt met je mee.

Poppetjes-Stock-500x500

ADDTO ontzorgt u van A tot Z

+ Ontwerpers

+ Social media kanalen

+ Verzuim loket

+ Copy-writers

+ HR

+ Film en fotografie

+ Procurement services

Kansen pakken

Druk bezig met een groot project en de tijd dringt om de klanten- of personeelsdag te regelen? Zo’n evenement is een flinke investering, in zowel tijd als geld.

 

Dit evenement moet wel brengen wat je ervan verwacht. Wat is het doel van deze dag en hoe ga je deze realiseren? Wat is ervoor nodig om dit evenement te organiseren? Wie worden er uitgenodigd? Wie maakt de uitnodiging?