evenementen

vijfkeerbeter@youroffice!

Add To Office Support bestaat vijf jaar! In die tijd heb ik al veel organisaties mogen helpen met het structureren van hun administratieve processen. In vijf blogs vertellen opdrachtgevers waarom dat vijf keer beter werkt. Het woord is aan Jop Reijnders, voorzitter en Vincent van Lierop, bestuurslid van netwerkvereniging Plateau.

 

  1. Betrokkenheid werkt beter

In 2017 moesten we ons secretariaat opvullen wegens vertrek van Petri’s voorganger. Daarbij zochten we naar iemand die oprecht betrokken wilde zijn bij onze netwerkvereniging. Al bij de eerste afspraak begreep Add To wat we nodig hadden en wat we zochten. De warme betrokkenheid van Petri zorgt dat het gewoon beter werkt.

 

  1. Meewerken én meedenken

Petri kwam zelf met het voorstel om zo snel mogelijk het secretariaat over te nemen en zich in te lezen. Fijn, want nu hoefde niet een van onze bestuursleden zich in te lezen en daarna weer alles over te dagen. Die proactieve aanpak van Petri is tekenend voor Add To. De meerwaarde zit in haar combinatie van meedenken én meewerken.

 

  1. Externe invulling heeft meerwaarde

Add To neemt ervaring mee uit verschillende branches en opdrachtgevers. Daar hebben wij voordeel van, omdat Petri zelf een combinatie kan maken van de meeste efficiënte én effectieve oplossingen. En nog een belangrijke meerwaarde: Petri neemt meer inzicht en een andere  visie mee.  Daarnaast kunnen we vertrouwen op een accuraat secretariaat dat niet ten kosten van de uren of middelen van onze leden gaat.

 

  1. Betaalbaar en betrouwbaar

Petri is gedreven in haar vak. Ze weet wat een organisatie nodig heeft en gaat daar voortvarend mee aan de slag. Je kunt vertrouwen op haar vakmanschap én op haar flexibiliteit. Dat werkt gewoon heel erg fijn. En ook belangrijk: haar tarieven zijn heel betaalbaar, zeker als je het afzet tegen haar vakmanschap.

 

  1. Betrokken bouwen aan ons netwerk

We zijn als netwerkvereniging betrokken met elkaar en bij de ontwikkelingen in de Brainportregio. De betrokkenheid die we zelf voelen, voelt Petri bij onze vereniging. Ze heeft een warm hart voor Plateau. Vanuit die betrokkenheid zorgt ze dat ons secretariaat op rolletjes loopt. Dat zorgt er voor dat we heel graag met haar samenwerken!