vijfkeerbeter@youroffice!

Add To Office Support bestaat vijf jaar! In die tijd heb ik al veel organisaties mogen helpen met het structureren van hun administratieve processen. In vijf blogs vertellen opdrachtgevers waarom dat vijf keer beter werkt. Aan het woord zijn  Jeroen der Made, founder en directeur, en Jos Frederiks, directeur bij Createment.

 

  1.  Geef talenten de ruimte

Bij Createment slaan we een brug tussen onvervulbare ICT en Online Marketing vacatures en hoger opgeleiden werkzoekenden. Dat doen we op een eigenzinnige manier. We ontwikkelen in 6 tot 12 maanden toptalenten om ze zo aan een vast dienstverband te helpen. We geven talenten dus alle ruimte om tot bloei te komen. Toch gaven we ons bij de eerste groeistuipen niet de ruimte om een talent in te schakelen voor het structureren van de financiële administratie. Jeroen kwam via een collega in contact met Petri. Zij stak meteen de handen uit de mouwen en pakte het werk meteen goed op. Dat gaf ons meer ruimte om ons op andere zaken te focussen.

 

  1. Investeer in een vakvrouw of -man

Petri is een topper, die meteen ziet wat er moet gebeuren. Investeren in een vakvrouw of -man levert zijn geld dubbel en dwars op. Wij konden ons focussen op de ontwikkeling van ons bedrijf én waren verzekerd van een goede, gestructureerde administratie.

 

  1. Structuur is een voorwaarde voor groei

Createment bestaat toevallig ook vijf jaar. We groeiden al vanaf het begin. Administratie was en is niet onze hobby en we zagen de noodzaak van structuur niet in. Petri zorgde dat de financiële administratie wekelijks bijgewerkt werd en dat er inzichtelijke cijfers kwamen. Omdat ons bedrijf groeide, was er behoefte aan een gestructureerde project- en urenadministratie. Ook dat heeft Petri voor ons geregisseerd een geïmplementeerd. Al deze processen helpen ons, ons bedrijf goed te (be)sturen.

 

  1. Een prof is nodig om te professionaliseren

Petri is een professional in haar vak. En dat heeft ons geholpen om verder te professionaliseren en groeien. Petri levert meer dan werkkracht. Eerst bracht ze de administratie op orde. Maar ze zette nog een stapje verder. Door haar zorgvuldige, gestructureerde aanpak werd helder waar we pragmatische verbeterslagen konden maken. En ook fijn: we konden het implementeren van deze verbeterslagen met een gerust hart aan haar overlaten.

 

  1. Topper in het team

Petri is een topper in haar vak. Maar minstens zo belangrijk: ze heeft de ervaring en mensenkennis om meteen mee te draaien in een team.  Het is haar gelukt op een prettige manier gelukt om ons mee te nemen in de door haar voorgestelde verbeterprocessen. Ze is gewoon een topper om in je team te hebben.

 

Benieuwd naar de werkwijze van Add To Office Support. Lees er hier meer over.