vijfkeerbeter@youroffice!

Add To Office Support bestaat vijf jaar! In die tijd heb ik al veel organisaties mogen helpen met het structureren van hun administratieve processen. In vijf blogs vertellen opdrachtgevers waarom dat vijf keer beter werkt. Daniëlle Remy, eigenaar van NEGEN B.V trapt af. 

 1.  Stellen van de juiste vragen

Negen geeft antwoord op de vragen van sportverenigingen, gemeenten en inwoners hoe ze iedereen op een leuke manier kunnen laten bewegen. We bedenken beweegconcepten en stimuleren lokale samenwerking. De basis daarvoor is het stellen van de juiste vragen. Petri deed hetzelfde bij ons. Ze stelde de juiste vragen om helder te krijgen waar we nu eigenlijk behoefte aan hadden. Dat had beslist meerwaarde, omdat we gedwongen werden om na te denken over onze eigen  manier van organiseren.

2.  Ervaring en specialisatie geeft snelheid

Add To is gespecialiseerd in het organiseren en structureren van de back office. Petri kwam en analyseerde snel en kundig waar wij behoefte aan hadden. Dankzij haar ervaring kon ze meteen inschatten op welke manier ze onze ‘houtje-touwtje-administratie’ kon structuren. En ook belangrijk: ze ging voortvarend aan de slag.

3.  Je kunt alleen uitbouwen op een stevig fundament

Negen groeide van meet af aan snel en vanuit ons enthousiasme bouwden we ons bedrijf uit. Maar Petri heeft ons doen inzien dat je een stevig administratief fundament moet hebben om uit te kunnen bouwen. Ze heeft de basis gelegd voor onze huidige financiële en administratieve organisatie. Ook heeft ze een urenregistratiesysteem geïntroduceerd en ingericht, waardoor alle losse Excel bladen overbodig werden. Ook heeft ze bijgedragen aan het doorontwikkelen van arbeidsovereenkomsten. 

4.  Een externe professional zet je bedrijf in beweging

Administratie was en is niet ons ding. Maar Petri heeft ons in beweging gezet en in korte tijd veel bereikt. Dat deed ze op een prettige manier. En ook enorm belangrijk: ze heeft alles op een goede manier overgedragen aan onze huidige office manager.

5.  Een goede opvoeding is nodig om volwassen te worden

Petri heeft veel voor ons betekend. Bij haar afscheid noemden we haar gekscherend “de Jo Frost van ons kantoor” genoemd. Als strenge, maar liefdevolle ‘nanny’ heeft ze ons opgevoed in de administratie. Ze was in korte tijd uitgegroeid tot de moeder van onze organisatie. Haar ‘opvoeding’ heeft zeker bijgedragen aan onze groei en het volwassen worden van Negen. Inmiddels hebben we meer dan 40 medewerkers in dienst, die dagelijks profijt hebben van de solide basis die Petri destijds heeft gelegd!